پخت سیب زمینی خلالی در هواپز

پخت سیب زمینی خلالی در هواپز

 

پخت سیب زمینی خلالی در هواپز

آیا به دنبال یک غذای سریع و خوشمزه  در تعطیلات یا آخر هفته هستید؟ این سیب زمینی سرخ کرده قابل طبخ در سرخ کن بدون روغن انتخابی عالی است! نیازی نیست در مورد درست کردن سیب زمینی سرخ کرده به سبک رستورانی مورد علاقه تان در خانه فکر کنید. اگر سرخ کن بدون روغن دارید، ما به شما آموزش می‌دهیم که چگونه این سیب زمینی سرخ کرده خوشمزه را در آشپزخانه درست کنید. 

تهیه سیب زمینی سرخ کرده در ایرفرایر یکی از محبوب‌ترین روش‌های پخت غذا در دستگاه سرخ کن بدون روغن است. با هواپز می‌توانید سیب زمینی را به روش سالم و با کمترین روغن سرخ کنید.

 

پخت سیب زمینی خلالی در هواپز

مواد لازم برای سرخ کردن سیب زمینی در هواپز

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
سیب زمینی۲ عدد متوسط یا درشت
روغن مایع سرخ کردنی۱ قاشق غذاخوری
نمکنصف قاشق چای‌خوری
فلفل سیاهنصف قاشق چای‌خوری
زردچوبه۱ قاشق چای‌خوری
آویشن۲ قاشق چای‌خوری
پودر سیر۱ قاشق چای‌خوری

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۲۰ دقیقه
مدت زمان مورد نیاز برای پخت سیب زمینی  در هواپز: ۲۰ دقیقه

 

 

سرخ کن

مراحل سرخ کردن سیب زمینی در هواپز

برای این که سیب زمینی سرخ کرده سالم با بالاترین ارزش غذایی را تهیه کنید، ایرفرایر می‌تواند به شما کمک زیادی کند. برای تهیه و آموزش فوت و فن های سرخ کردن سیب زمینی در هواپز، مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: سیب زمینی‌ها را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز سرخ کردن سیب زمینی در هواپز، سیب زمینی‌ها را بشویید و پوست بگیرید. سیب زمینی‌ها را به صورت خلالی خرد کنید. می‌توانید سیب زمینی‌ها را به صورت لایه‌ای، چیپسی یا خلالی ریز هم با کمک رنده، آماده کنید. سپس سیب زمینی‌های خرد شده را در یک قابلمه بریزید و روی آن را با آب بپوشانید و روی حرارت بگذارید.

مرحله دوم: سیب زمینی‌ها را خشک کنید

بعد از ریختن سیب زمینی‌ها در قابلمه، قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید محتویات داخل قابلمه به مدت ۱ دقیقه بجوشد. سپس سیب زمینی‌ها را در سبد، آبکش کنید و روی آن‌ها مقداری آب یخ بریزید تا به آن‌ها شوک وارد شود و فرم خود را بعد از سرخ شدن حفظ کنند. سپس سیب زمینی‌ها را روی یک پارچه خشک و تمیز بریزید تا آب خود را از دست بدهند.

مرحله سوم: سیب زمینی‌ها را مزه‌دار کنید

در این مرحله برای سرخ کردن سیب زمینی در هواپز، بعد از خشک شدن سیب زمینی‌ها، روی آن‌ها یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی بپاشید. بهتر است از اسپری برای پاشیدن روغن استفاده کنید. در یک کاسه، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر سیر و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و از این مخلوط روی سیب زمینی‌ها بپاشید و آن‌ها را زیر و رو کنید تا همه سطح سیب زمینی‌ها را بپوشاند.

 

مرحله چهارم: سیب زمینی‌ها را در هواپز سرخ کنید

در آخرین مرحله برای سرخ کردن سیب زمینی در هواپز، کف ایرفرایر یک کاغذ روغنی مخصوص سرخ کن بگذارید و سیب زمینی‌ها را روی آن بچینید. به طوری که خلال‌ها یا برش‌های سیب زمینی روی هم قرار نگیرند. دستگاه را روشن و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. زمان را هم روی ۲۰ دقیقه بگذارید. هر ۵ تا ۱۰ دقیقه یک بار، سیب زمینی‌ها را زیر و رو کنید تا همه جای آن‌ها، برشته شود. بعد از آماده شدن سیب زمینی‌ها، آن‌ها را از دستگاه بیرون بیاورید و با سس دلخواه سرو کنید.

نکات مهم برای پخت سیب زمینی سرخ کرده در سرخ کن بدون روغن

حتما سیب زمینی‌ها را در یک لایه در سبد سرخ کن بدون روغن بچینید و بین هر کدام کمی فاصله بگذارید. از روی هم چیدن سیب زمینی‌ها برای جلوگیری از بخار شدن، که می‌تواند مانع ترد شدن آنها شود، خودداری کنید.

 

به این مقاله امتیاز بدهید post
دسته‌بندی آموزش بلاگ
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط
محصولات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید؟
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت